طرز تهیه سوپ‌ اسفناج‌ و خامه‌ چیست؟ چگونه سوپ‌ اسفناج‌ و خامه‌ درست کنم؟


طرز تهیه سوپ‌ اسفناج‌ و خامه‌ چیست؟ چگونه سوپ‌ اسفناج‌ و خامه‌ درست کنم؟




    طرز تهیه سوپ‌ اسفناج‌ و خامه‌ چیست؟ چگونه سوپ‌ اسفناج‌ و خامه‌ درست کنم؟

پاسخ :


طرز تهیه استیک کوردن بلوی فرانسوی چیست؟ چگونه استیک کوردن بلوی فرانسوی درست کنم؟

1:



طرز تهیه برگری پر از سبزیجات چیست؟ چگونه برگری پر از سبزیجات درست کنم؟

مواد لازم‌.
طرز تهیه گشنیز کباب چیست؟ چگونه گشنیز کباب درست کنم؟

▪ اسفناج‌ تازه‌: ۵۰۰ گرم‌

طرز تهیه استیک پارمیجانا چیست؟ چگونه استیک پارمیجانا درست کنم؟
▪ آب‌ نمك‌ رقیق‌: ۵ لیوان‌

طرز تهیه کباب قلوه و جگر چیست؟ چگونه کباب قلوه و جگر درست کنم؟
▪ پیاز خرد شده‌ یا چرخ‌ شده‌: ۲ عدد

طرز تهیه کباب تلخون (ساده و سریع) چیست؟ چگونه کباب تلخون (ساده و سریع) درست کنم؟
▪ كره‌: ۲۵ گرم‌ (دو قاشق‌ چایخوری‌)

طرز تهیه کباب ترش چیست؟ چگونه کباب ترش درست کنم؟
▪ آرد سبوس‌ دار: ۳ قاشق‌ غذا خوری‌

طرز تهیه low fat چیست؟ چگونه low fat درست کنم؟
▪ خامه‌ سفت‌: ۲۵۰ میلی‌ لیتر (۶ فنجان‌)
▪ فلفل‌ سیاه‌: به‌ میزان‌ كافی‌
▪ تخم‌ مرغ‌ آب‌ پز حلقه‌ شده‌: ۲ عدد
▪ گوشت‌ قرمز خلال‌ شده‌: ۲ تكه‌ كوچك‌ .


طرز تهیه‌.


برگ‌ های‌ اسفناج‌ را كاملا پاك‌ كرده‌ وساقه‌های‌ اضافی‌ اون‌ را جدا كنید.

آب‌ نمك‌ رقیق‌را بجوشانید و اسفناج‌ را در اون‌ بریزید و اجازه‌دهید ۶ تا ۵ دقیقه‌ بجوشد.

اسفناج‌ را بیرون‌بیاورید و آب‌ اضافی‌ اون‌ را بگیرید.


اسفناج‌ها را با چرخ‌ گوشت‌ یا مخلوط كن‌ كاملاچرخ‌ كنید، سپس‌ پیازهای‌ خرد شده‌ را در كره‌تفت‌ دهید تا وقتی‌ كه‌ پیازها طلایی‌ شود، اون‌ گاه‌ اون‌ را از روی‌ حرارت‌ برداشته‌ و آرد راروی‌ اون‌ بپاشید.


مجددا اون‌ را روی‌ حرارت‌ بگذارید و حدود ۱تا ۲ دقیقه‌ اون‌ را كاملا هم‌ بزنید تا آرد پخته‌ شود آب‌ اسفناج‌ها را گرفته‌ بودید به‌ اون‌ اضافه‌ كنیدو كاملا هم‌ بزنید تا تبدیل‌ به‌ سوپ‌ یك‌ دست‌ شود،مجددا اون‌ را روی‌ حرارت‌ برگردانید و بجوشانیدتا وقتی‌ كه‌ به‌ جوش‌ آید استقامت كنید.

سپس‌ پوره‌اسفناج‌ چرخ‌ شده‌ و خامه‌ را به‌ اون‌ اضافه‌ كنید وپس‌ از اون‌ ادویه‌ را اضافه‌ كنید و كمی‌ حرارت‌دهید.

سوپ‌ را در كاسه‌ ریخته‌ وروی‌ اون‌ را با فلفل‌اضافه‌، تخم‌ مرغ‌ حلقه‌ شده‌ و تكه‌های‌ گوشت‌تزیین‌ كنید..

 سوپ ها - پتاژها - کنسومه ها.

منبع: groohashpazi.blogfa.com



آشپزباشی در تاریخ 3 آبان ماه سال 1389 در ساعت 03:08 ب.ظ به این سوال جواب داده هست.


50 out of 100 based on 35 user ratings 160 reviews