طرز تهیه سرمه چشم خانگی


طرز تهیه سرمه چشم خانگی



طرز تهیه سرمه چشم خانگی
طرز تهیه سرمه چشم خانگی

از آنجایی که در گذشته انواع سرمه برای زیبایی بخشیدن بیشتر به ابرو و مژه و با هدف بهره بردن از خواص درمانی که برای پرپشت و تقویت کردن ابرو و مژه بوده، استفاده می شده و سرمه ها به روشهای مختلف سنتی تهیه می شدند،



ولی امروزه جای خواص درمانی آن را مواد شیمیایی که نه تنها خواص درمانی ندارند بلکه فقط برای زیبایی چشم و ابرو مورد استفاده برنامه می گیرند را گرفته است، در برخی موارد با توجه به کیفیت نامطلبوشان



باعث ریزش ابرو و مژه نیز می شوند. در این مقاله سعی در احیاء روشهای سنتی تهیه سرمه بهداشتی و مرغوب در منزل را داریم که هم دارای خواص درمانی بسیاری بوده و همچنین باعث زیبایی بیشتر نیز می شود.



خواص درمانی

تقویت چشم ، ضد التهاب ، رفع سوزش و اشک

تقویت ابرو و پرپشت کردن مژه و ابرو



روش تهیه سرمه بادام با فندق

برای تهیه سرمه از روشهای سنتی و با استفاده از آجر و مواد سوختی و حتی از شمع و سوزن نیز می توان استفاده کرد که ما در این مطلب قصد داریم تا با روشی ساده و در دسترس که همگی امکان تهیه سرمه به این روش را داشته باشند



روش تهیه سرمه را توضیح دهیم . برای این کار باید مقداری فندق و بادام را بعد از دو پوسته کردن روی یک شعله پخش کن بر روی حرارت برنامه داده و ظرفی فلزی مانند سینی را با فاصله کمی روی مغز بادام ،



فندق و شعله پخش کن برنامه دهید به مرور زمان و با سوختن کامل مغز ها تولید دوده می کنند که بر روی سطح سینی برنامه داده شده کاملاً قابل مشاهده خواهد بود تا اتمام سوختن مغزها استقامت کنید و سپس با چاقو و یا جسمی نوک تیز دوده های جمع شده بر روی سطح سینی را تراشیده و به ظرفی که برای نگهداری سرمه تهیه کرده اید منتقل کنیدو سرمه آماده است.



روش تهیه سرمه مغز قلم گاو

برای تهیه سرمه قلم گاو کافی است که مقداری مغز قلم را پس از خارج کردن از قلم داخل ظرفی ریخته و مقداری گاز یا باند را داخل آن برنامه دهید به صورتی که انتهای باند یا گاز در روعن برنامه گرفته و سر آن نیز بیرون باشد باند یا گاز را با استفاده از کبریت و یا فندک روشن کنید



و مانند مرحله قبل ظرفی فلزی مانند سینی و یا کاسه را با فاصله روی آن برنامه دهید روغن با سوختن تولید دود کرده که بر روی سطح ظرف جمع می شود که پس از اتمام کار دوده ها را تراشیده و به ظرفی که برای نگهداری سرمه استفاده می کنید منتقل کنید.



نکته ی مهم :

به انواع سرمه خشک که در منزل دارید می توان مقدار چند قطره روغن فندق و یا بادام برای چرب شدن سرمه اضافه کرد.
منبع: 5040



82 out of 100 based on 42 user ratings 742 reviews